Actualitate

UDMR, mesaj de condoleanțe după moartea Beatei Molnar, tânăra găsită ieri în județul Bihor: „A fost colega noastră”

UDMR a transmis un mesaj de condoleanțe după moartea Beatei Molnar, tânăra care a fost dată dispărută în weekend și găsită ieri în Bihor.

Beata Molnar, tânăra dispărută și găsită decedată. FOTO: Facebook RMDSZ


UDMR  a transmis pe rețelele de socializare un mesaj de condoleanțe, după moartea Beatei Molnar. Tânăra a dispărut în weekend împreună cu iubitul ei, un bărbat care a mai avut probleme cu legea în trecut, fiind acuzat de acte de violență.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„Am fost șocați ore întregi când am auzit vestea tragică a morții lui Beáta Molnár. Bea a fost colega noastră în departamentul principal responsabil cu organizarea socială a RMDSZ și mai târziu, când publica cărți la Fundația Școlii, am lucrat împreună de multe ori la editarea albumelor și organizarea programelor. O cunoșteam ca un om creativ - era definită de sensibilitate, empatie și abilitățile sale de muncă erau uriașe. Continuă să faci minuni acolo sus, Bea!" este mesajul apărut pe pagina de Facebook al RMDSZ.


Polițiștii caută în acest moment mașina în care a fost ultima dată Beata Molnar, o Dacia Logan de culoare gri.

„AUTOTURISM CĂUTAT: La data de 23 mai, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că două persoane, Molnar Beata, în vârstă de 30 de ani și prietenul acesteia, un bărbat de 43 de ani, s-ar fi deplasat la data de 21 mai, în jurul amiezii, înspre localitatea Răchițele, comuna Mărgău, nerevenind la domiciliu până în prezent.


În baza sesizării, la data de 23 mai a.c., la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au fost demarate cu operativitate activități de căutare în privința acestora, precum și a autoturismului cu care aceștia s-ar fi deplasat.

Din verificările efectuate până în prezent rezultă că autoturismul folosit pentru deplasare a fost observat la data de 22 mai a.c., în jurul orei 11.00, în localitatea Aleșd, județul Bihor, circulând pe direcția Cluj-Oradea. Date cu privire la autoturism – marca Dacia Logan, culoare gri metalizat, număr de înmatriculare AR-51-LAC.”, au transmis polițiștii. 
 

CITEȘTE ȘI:

Mașina în care a fost văzută femeia găsită moartă lângă Aleșd și iubitul ei, dată în urmărire! Ați văzut-o? FOTO

7.572 de sesizări, privind disparițiile de copii în ultimul an. Cei mai mulți au peste 14 ani

Ultimele Stiri
abonare newsletter