Actualitate

Mașina în care a fost văzută femeia găsită moartă lângă Aleșd și iubitul ei, dată în urmărire! Ați văzut-o? FOTO

Mașina în care a fost văzută femeia din Cluj-Napoca dată dispărută și găsită moartă lângă Aleșd și iubitul său a fost dată în urmărire de polițiști.

Mașina în care a fost văzută femeia găsită moartă lângă Aleșd și iubitul ei, dată în urmărire / Foto: IPJ Cluj Mașina în care a fost văzută femeia găsită moartă lângă Aleșd și iubitul ei, dată în urmărire / Foto: IPJ Cluj

 

 


Poliția caută mașina în care a fost văzută Molnar Beata, femeia care a fost dată dispărută din Cluj și găsită lângă localitatea bihoreană Aleșd, și iubitul său. 

 


Ultima dată mașina a fost văzută duminică în Aleșd și are numărul de înmatriculare AR-51-LAC.

Persoanele care pot furniza informaţii despre autoturism sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!


„AUTOTURISM CĂUTAT: La data de 23 mai, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că două persoane, Molnar Beata, în vârstă de 30 de ani și prietenul acesteia, un bărbat de 43 de ani, s-ar fi deplasat la data de 21 mai, în jurul amiezii, înspre localitatea Răchițele, comuna Mărgău, nerevenind la domiciliu până în prezent.

În baza sesizării, la data de 23 mai a.c., la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au fost demarate cu operativitate activități de căutare în privința acestora, precum și a autoturismului cu care aceștia s-ar fi deplasat.


Din verificările efectuate până în prezent rezultă că autoturismul folosit pentru deplasare a fost observat la data de 22 mai a.c., în jurul orei 11.00, în localitatea Aleșd, județul Bihor, circulând pe direcția Cluj-Oradea. Date cu privire la autoturism – marca Dacia Logan, culoare gri metalizat, număr de înmatriculare AR-51-LAC.”, au transmis polițiștii. 

CITEȘTE ȘI:

Tânăra dată dispărută a fost găsită MOARTĂ, lângă Aleșd

O femeie de 30 de ani care locuiește în Cluj-Napoca a fost dată DISPĂRUTĂ. Ați văzut-o?

Ultimele Stiri
abonare newsletter