Actualitate

Bărbat, mort după ce a căzut într-un rezervor de apă în Baciu! Familia i-a scos cadavrul până la sosirea ambulanței

Un bărbat a murit după ce a căzut într-un rezervor de apă în comuna Baciu. Până la sosirea ambulanței, familia a scos cadavrul din apă și nu s-a mai putut face nimic.

Bărbat, mort după ce a căzut într-un rezervor de apă în Baciu / Foto: monitorulcj.ro Bărbat, mort după ce a căzut într-un rezervor de apă în Baciu / Foto: monitorulcj.ro

 

 


Incidentul tragic a avut loc miercuri în apropierea orei 20:00, în localitatea Corușu din comuna Baciu.

 


Bărbatul care a murit avea aproximativ 60 de ani, iar pe când au ajuns salvatorii nu s-a mai putut face nimic, decât declararea decesului:

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au fost solicitați să participe la o misiune de salvare a unui bărbat care a căzut într-un cămin de apă în localitatea Corușu, comuna Baciu.


Apelul de urgență a venit la ora 19:45, iar la misiune au participat două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj de terapie intensivă mobilă. Aparținătorii au scos corpul bărbatului din apă până la sosirea forțelor de intervenție. Acesta avea aproximativ 60 de ani și prezenta rigiditate cadaverică, fiind declarat decesul”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Mașina în care a fost văzută femeia găsită moartă lângă Aleșd și iubitul ei, dată în urmărire! Ați văzut-o? FOTO

Tânăra dată dispărută a fost găsită MOARTĂ, lângă Aleșd

Ultimele Stiri
abonare newsletter