Actualitate

O casă din Suceagu a fost cuprinsă de flăcări. Totul ar fi pornit de la o țigară aprinsă. FOTO

Pompierii clujeni au intervenit, luni, 23 mai, la un incendiu care a cuprins fațada unei case din localitatea Suceagu, comuna Baciu.

Cauza probabilă a incendiului a fost o țigară lăsată nesupravegheată pe terasă/ FOTO: ISU Cluj Cauza probabilă a incendiului a fost o țigară lăsată nesupravegheată pe terasă/ FOTO: ISU Cluj

 

Potrivit pompierilor, termoizolația casei a ars pe o suprafață de 40 mp, iar mai multe obiecte de mobilier și terasa au fost afectate de flăcări.


 

Cauza probabilă a incendiului a fost o țigară lăsată nesupravegheată pe terasă.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un incendiu care a cuprins o casă în localitatea Suceagu, comuna Baciu. Două autospeciale cu apă și spumă, o autoscară și un echipaj SMURD au intervenit la fața locului. Incendiul se manifesta la fațada casei, fiind localizat.

A ars termoizolația pe o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați. De asemenea, sunt pagube însemnate pe terasa casei și la mai multe elemente de mobilier. O tânără de 27 de ani a fost consultată de către echipajul SMURD, fără a fi transportată la spital. Cauza probabilă este o țigară lăsată nesupravegheată pe terasă”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.


 

CITEȘTE ȘI:

Casă din Panticeu, distrusă în totalitate de incendiu! Un bărbat a suferit arsuri. FOTO

Incendiu în Frata, pornit de la o butelie de gaz! Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri

Ultimele Stiri
abonare newsletter