Actualitate

Casă din Panticeu, distrusă în totalitate de incendiu! Un bărbat a suferit arsuri. FOTO

Un bărbat din localitatea clujeană Panticeu a suferit arsuri în urma unui incendiu. Flăcările au distrus întreaga casă.

O casă din localitatea Panticeu, distrusă de flăcări / FOTO: ISU Cluj O casă din localitatea Panticeu, distrusă de flăcări / FOTO: ISU Cluj


O femeie de 70 de ani a fost rănită, în timp ce încerca să stingă un incendiu izbucnit la acoperișul casei sale din localitatea Panticeu. Pompierii clujeni au intervenit cu greu din cauza drumului drumului greu accesibil.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente pentru stingerea unui incendiu care a cuprins acoperișul unei case de locuit din localitatea Panticeu. Intervenția a fost îngreunată din cauza drumului greu accesibil, pompierii fiind nevoiți să ajungă la locul incendiului cu mașini de teren.
Trei autospeciale au fost dislocate pentru stingerea focarelor și la fața locului și un echipaj SMURD preventiv. A ars acoperișul pe o suprafață de cca 80mp. O femeie în vârstă de circa 70 ani prezenta arsuri minore la nivelul membrelor superioare, însă a refuzat consultul și transport la spital.”, a transmis ISU Cluj.


UPDATE: Casa, distrusă în totalitate. Victima - un bărbat de 70 de ani

Casa de la Panticeu a fost distrusă în totalitate. Aceasta se afla la un kilometru și jumătate de drumul cu acces pentru autospeciale. Astfel, pompierii au fost duși la locul intervenției cu mașini de teren. Neavând acces cu autospecialele la casa aflată în flăcări, pompierii au folosit mijloace manuale pentru a stinge incendiul. Venim și cu o erată față de mesajul precedent: un bărbat de 70 de ani a suferit arsuri la nivelul membrelor superioare și a primit îngrijiri medicale de la echipajul SAJ, refuzând transportul la spital. Misiunea s-a încheiat în urmă cu puține momente. Cauza probabilă a incendiului a fost o defecțiune a instalației electrice a casei”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Incendiu în Sărădiș, comuna Feleacu. Un fulger a lovit un garaj, iar focul s-a extins la casă. FOTO

Incendiu PUTERNIC pe strada Cantonului! O baracă de lemn a fost cuprinsă de flăcări. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter