Actualitate

Accident în Florești. Un șofer s-a RĂSTURNAT după ce a lovit o altă mașină parcată. FOTO

Un accident a avut loc, miercuri dimineața în localitatea Tăuți din comuna Florești. În urma unui impactului, una dintre mașini a ajuns într-un gard, răsturnată.

În urma unui impactului, una dintre mașini a ajuns într-un gard, răsturnată/ FOTO: IPJ Cluj În urma unui impactului, una dintre mașini a ajuns într-un gard, răsturnată/ FOTO: IPJ Cluj

 

Un accident rutier în care au fost implicate 2 autoturisme a avut loc miercuri dimineață în localitatea Tăuți. În urma impactului, una dintre mașini s-a răsturnat.


 

„Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Florești au fost alertați în această dimineață pentru a interveni în urma unui accident rutier produs în localitatea Tăuți. 


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


La fața locului au găsit două autoturisme avariate, dintre care unul răsturnat pe plafon în afara părții carosabile. Ocupanții erau ieșiți din acestea și au fost consultați de către echipajul SMURD, fără a fi transportați la spital”, au declarat pentru monitorulcj.ro reprezentanții ISU Cluj.

„La data de 17 mai a.c., în jurul orei 08.00, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier în comuna Florești,  pe strada Tăuțului.


Din primele informații, un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna Aghireșu, care se deplasa pe direcția Tăuți spre Florești, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, acroșând un autoturism aflat parcat pe partea stângă a sensului de mers, ulterior răsturnându-se. În urma impactului au rezultat doar pagube materiale.

Testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ.”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.


 

CITEȘTE ȘI:

Accident sumbru în Aghireșu-Fabrici! Un șofer, mort de beat, proiectat cu mașina în CIMITIR. A ajuns la spital

Accident GRAV în curbă, pe drumul Sfântul Ioan din Cluj-Napoca! 5 persoane au ajuns la spital. FOTO

abonare newsletter