Actualitate

Poștașul din Răchițele și-a pierdut casa într-un incendiu puternic! Sătenii îl ajută să o reconstruiască. FOTO

Poștașul din Răchițele și familia sa au rămas fără casă după ce aceasta a luat foc în weekend și a fost distrusă complet. Peste 20 de săteni s-au mobilizat pentru a-l ajuta.

Poștașul din Răchițele, rămas fără casă după un incendiu puternic / Foto: Mircea Sorin Suciu - Facebook Poștașul din Răchițele, rămas fără casă după un incendiu puternic / Foto: Mircea Sorin Suciu - Facebook

 

 


Duminică, 15 mai, primarul din Răchițele, Mircea Sorin Suciu, a anunțat pe Facebook că în urma unui incendiu a ars casa poștașului Ovidiu și i-a chemat pe săteni să dea o mână de ajutor la reconstrucția locuinței:

 


„Azi, în urma unui incendiu, a ars casa  lui Ovidiu, poștașul nostru din Răchițele… Mâine dimineață la ora 8:00 ne mobilizăm să-l ajutăm, să facem curățenie și tot ce este necesar pentru a-l ajuta să-și reconstruiască casă.  Vă așteptăm să dați o mână de ajutor... mâine începând cu ora 8.00. 

Haideți să fim solidari, să fim alături de ei,  să punem umărul care cu ce putem (muncă fizica, ajutor financiar, materiale de construcții etc), să ajutăm familia lui Ovidiu”, a scris primarul comunei într-o postare pe Facebook.


Ziua următoare, adică luni, 16 mai, peste 20 de săteni i-au sărit în ajutorul poștașului care a rămas fără casă.

„S-a început reconstrucția casei care a ars ieri. S-au mobilizat peste 20 de persoane, agenți economici care au donat material lemnos, unii care ajută cu transportul, unii care lucrează… cu această  ocazie ținem să le mulțumim din tot sufletul. Dumnezeu cu siguranță le va răsplăti gestul”, a anunțat primarul.


Cei care doriți sa faceti donații financiare puteți să o faceți în contul bancar Pavel Ovidiu Dănuț: RO51RZBR0000060022037972.

CITEȘTE ȘI:

Doi soți, rămași pe străzi după incendiul puternic din Mănăștur! Au nevoie de ajutor: „Au ars actele, hainele, TOT” FOTO

Incendiu VIOLENT la o hală din Dej! O parte din structura halei s-a PRĂBUȘIT și a fost emis mesaj RO-ALERT. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter