Actualitate

Doi soți, rămași pe străzi după incendiul puternic din Mănăștur! Au nevoie de ajutor: „Au ars actele, hainele, TOT” FOTO

Un incendiu puternic a izbucnit joi într-un bloc din cartierul Mănăștur și doi soți au rămas pe străzi, după ce apartamentul în care stăteau a fost distrus de flăcări, alături de haine, acte și tot ce dețineau.

Apartamentul distrus de incendiu a celor doi soți clujeni care au rămas pe străzi / Foto: Grupul de Facebook Clujul Civic - Cris Sara Apartamentul distrus de incendiu a celor doi soți clujeni care au rămas pe străzi / Foto: Grupul de Facebook Clujul Civic - Cris Sara

 

 


Nepoata celor doi clujeni a scris pe rețelele de socializare că cei doi clujeni, afectați de incendiu, au nevoie urgentă de ajutor pentru că au rămas pe străzi.

 


Cei doi soți locuiau într-un apartament închiriat din blocul afectat de incendiu, iar locuința lor a fost distrusă complet de flăcări.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

Deși ambii clujeni lucrează, fondurile lor sunt prea mici pentru a se putea descurca, având în vedere că în urmă cu doar câteva zile și-au plătit chiria și cheltuielile de întreținere:


„Ieri s-a produs un incendiu în cartierul Mănăștur pe strada Bucegi în casa unei mătuși (unde stătea cu chirie, ea cu soțul ei).

Incendiul a ars tot, de la acte, haine lucruri, absolut tot. Dacă sunt persoane care vor să ajute, orice ajutor e bine primit. Au rămas pe drumuri, fără haine, acte, bani. Ei muncesc însă de abia își plătiseră chiria și întreținerea luna asta în urmă cu câteva zile. Atașez poze cu casa și voi da actele și datele de contact în privat. Mulțumim mult anticipat”, a scris Cris Sara, nepoata celor care locuiau în apartamentul incendiat, pe grupul de Facebook Clujul Civic.


Nepoata celor doi a publicat și fotografii cu apartamentul incendiat. Postarea o puteți găsi pe grupul de Facebook Clujul Civic.

Trei autospeciale pentru stins incendii și o autoscară au intervenit joi pentru stingerea flăcărilor care au cuprins în totalitate locuința. Până la sosirea pompierilor, peste 50 de locatari s-au autoevacuat. În urma incendiului, o femeie în vârstă de cca 50 de ani a primit asistență de la un echipaj SMURD.

CITEȘTE ȘI:

Incendiu într-un bloc din Cluj-Napoca. Un apartament a fost cuprins de flăcări. VIDEO

Incendiul de la hala din Dej încă nu a fost lichidat. Pompierii au rămas toată noaptea în zonă. VIDEO

abonare newsletter