Actualitate

5.000 kg de gunoaie, adunate de zeci de oameni cu spirit civic de pe Dealul Fânațelor: „Am avut 26 de voluntari ucraineni”

Peste 5.000 kg de gunoaie au fost adunate de pe Dealul Fânațelor în weekend, într-o acțiune de ecologizare organizată de OneWay Cleaning, intitulată „Vrem o țară fără deșeuri abandonate”.

5.000 kg de gunoaie, adunate de zeci de oameni cu spirit civic de pe Dealul Fânațelor / Foto: OneWay Cleaning - Facebook 5.000 kg de gunoaie, adunate de zeci de oameni cu spirit civic de pe Dealul Fânațelor / Foto: OneWay Cleaning - Facebook

 

 


La acțiunea de ecologizare au participat zeci de persoane cu spirit civic, care în doar câteva ore au reușit să curețe zona de mii de kilograme de deșeuri.

 


Între voluntari s-au numărat chiar și ucraineni refugiați în zonă, atât mame, cât și copii:

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„Azi am venit în sprijinul Municipiului Cluj-Napoca în vederea ecologizării pădurii de pe Dealul Fânațelor, acțiune desfășurată sub sloganul „Vrem o țară fără deșeuri abandonate”.


Au participat la acest demers 35 dintre colegii noștri, 26 de voluntari din rândul ucranienilor (în special mame și copii) care și-au găsit refugiul în această zona, precum și alte persoane care au conștientizat importanța acestei acțiuni de ecologizare. 

În cateva ore am reușit să adunăm peste 5000 kg de deșeuri. Protejarea naturii nu este doar datoria autorităților sau a voluntarilor. Fiecare dintre noi trebuie să avem un comportament responsabil și să protejam mediul înconjurator”, au spus reprezentanții de la OneWay Cleaning, sâmbătă, 14 mai.


Organizatorii de la OneWay Cleaning le-au mulțumit public voluntarilor pe pagina lor de Facebook și au anunțat că încă o acțiune de acest fel va avea loc la sfârșitul lunii, pe data de 28 mai.

Acțiunea respectivă va avea loc în orașul Câmpia Turzii.

CITEȘTE ȘI:

Pârâul Becaș, plin de gunoaie. „Soluții? Barieră de deșeuri instalată mai repede”- FOTO

Cartierele Clujului, „urâțite” de gheretele de tablă abandonate: „Geamurile au fost sparte, sunt pline de gunoi” FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter