Actualitate

La un pas de TRAGEDIE! Depășire ilegală pe linie continuă, în Făget. Șoferul, căutat de polițiști. VIDEO

Un șofer a fost filmat marți, 10 mai, în zona Făget din Cluj-Napoca, fiind la limită să producă o tragedie în urma unor depășiri riscante. Persoana din mașină este căutată de polițiști.

Șoferul a fost la un pas de tragedie/ FOTO: captură ecran Șoferul a fost la un pas de tragedie/ FOTO: captură ecran

 

O mașină intrată în mai multe depășiri riscante a fost filmată marți, 10 mai, cu o cameră de bord a unui alt partificpant la traficul.


 

Șoferul a ieșit în afara drumului pentru a evita ciocnirea frontală cu o altă mașină care venea pe contrasens.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„Astfel de șoferi pun zilnic viața motocicliștilor in pericol iar pentru mai mulți colegi, aceasta a fost ultima imagine văzută...o mașină pe contrasens 


De data aceasta, două mașini în care se aflau și copii, au evitat la limită să fie spulberate , în zona Făget pe direcția Sf. Ion - Mănăștur”, arată cei de la Comunitatea Moto Cluj – Asociația CMC, pe pagina de Facebook.

În filmare se vede cum șoferul inconștient a depășit încă odată, pe linie continuă, și a intrat pe banda sa de mers cu puțin timp înainte să intre în coliziune cu un alt autoturism.


În urma difuzării imaginilor, șoferul este căutat de polițiști.

„În urma difuzării în spațiul public a unor imagini surprinse în trafic, unde sunt observate manevrele de depășire efectuate de un conducător auto, polițiștii Biroului Rutier Cluj s-au sesizat din oficiu, fiind astfel demarate verificări pentru identificarea persoanei în cauză, stabilirea situației de fapt și aplicarea măsurilor legale față de aceasta”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Cluj.


 

CITEȘTE ȘI:

VIDEO. Depășire INCONȘTIENTĂ pe linie dublă continuă pe Centura Vâlcele-Apahida

abonare newsletter