Actualitate

Vremea în Cluj în următoarele trei zile. Clujenii vor avea parte de un weekend cu mult soare

Soarele îți va face simțită prezența tot mai Cluj. Meteorologii anunță un weekend plin cu soare și temperature maxime de 25 de grade Celsius.

Weekend-ul se anunță unul plin de soare pentru clujeni/ FOTO: Emil Boc - Facebook Weekend-ul se anunță unul plin de soare pentru clujeni/ FOTO: Emil Boc - Facebook

 

 


Vremea se îmbunătățește la Cluj din acest weekend. Maximele nu vor coborî sub 25 de grade Celsius.

 


Conform prognozei AccuWeather, clujenii se vor putea bucura de mai mult soare și vreme bună în zilele următoare, după câteva zile de vreme rea.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

Vineri, 13 mai, cerul va fi predominant acoperit de nori în Cluj, iar șansele de ploaie sunt de 87%. Maxima zilei va fi de 26 grade Celsius, iar minima de 13 grade. Potrivit meteorologilor, pe timpul nopții vor fi așteptate câteva reprize de ploaie.


Sâmbătă scăpăm de ploi, iar soarele își va face simțită prezența. Cerul va fi predominant însorit, iar șansele de precipitații scad la 40%. Pe timpul zilei vor fi așteptate 25 de grade Celsius, iar noaptea vor scădea la 11 grade. 

Duminică, 15 mai, șansele de ploaie vor fi aproape inexistente (1%). Cerul va fi predominant însorit, iar temperaturile maxime vor rămâne în jurul valorii de 25 de grade Celsius.


Vremea va fi bună și în prima zi a săptămânii viitoare. Pentru luni meteorologii anunță 26 de grade în termometre și 1% șanse de ploaie.

 

CITEȘTE ȘI:

Cheile Borzești, ținutul cascadelor din Cluj. Destinație pentru un weekend de neuitat. FOTO

Drumeții de primăvară. Piatra lui Lucaci, traseul perfect pentru o escapadă aproape de Cluj-Napoca. FOTO

abonare newsletter