Actualitate

Bărbat readus la viață în Cluj! A căzut de la înălțime, iar manevrele de resuscitare i-au salvat viața. FOTO

Un bărbat a fost readus la viață în județul Cluj, după ce a căzut de la înălțime și i s-au aplicat manevre de resuscitare.

Bărbat readus la viață în Cluj / Foto: ISU Cluj Bărbat readus la viață în Cluj / Foto: ISU Cluj

 

 


Un bărbat a căzut de la înățime, când se afla la locul de muncă, în Tiocu de Jos, comuna Cornești, județul Cluj.

 


Când au ajuns la fața locului, echipajele de salvare de pe ambulanță au constatat că bărbatul nu mai avea semne vitale și au început să îl resusciteze.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

La scurt timp, semnalele vitale ale bărbatului au revenit, iar salvatorii l-au transportat la spital pentru îngrijiri medicale:


„Intervenție pentru salvarea unei persoane căzute de la înălțime în Tiocu de Jos. Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit pentru salvarea unui bărbat căzut de la înălțime în localitatea Tiocu de Jos. O autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul SAJ sau deplasat la fața locului unde au găsit un bărbat, în vârstă de cca 40 de ani, fără semnale vitale.

Salvatorii au aplicat imediat manevre de resuscitare care au reușit să readucă semnalele vitatale bărbatului. Acesta a fost transportat la spital cu un echipaj SMURD pentru îngrijiri de specialitate”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Clujean, mort după ce a căzut de la 200 m înălțime și s-a izbit de stânci, în Munții Făgăraș

Un parapantist a CĂZUT în gol de la 40 m înălțime, după ce s-a agățat în cablurile telecabinei de la Poiana Brașov

abonare newsletter