Actualitate

Colectare gratuită a deșeurilor electrice, în Cluj-Napoca. Până când durează campania și ce trebuie să faci?

O campanie de colectare selectivă gratuită a deșeurilor de echipamente electrice și electronice se desfășoară în Cluj-Napoca. Află ce trebuie să faci și până când durează.

Deșeuri electrice și electronice / Foto: depositphotos.com Deșeuri electrice și electronice / Foto: depositphotos.com

 

 


Până în data de 6 iunie, în Cluj-Napoca se desfășoară o campanie de colectare selectivă gratuită pentru deșeurile de echipamente electrice și electronice, anunță viceprimarul Dan Tarcea.

 


Cetățenii, firmele și instituțiile au la dispoziție un serviciu permanent și gratuit de colectare selectivă a DEEE (deșeuri de echipamente electrice și electronice) și DBA (deșeuri de baterii și acumulatori).

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

Viceprimarul a explicat și ce trebuie să facă clujenii:


„Toate comenzile venite până în data de 4 iunie vor fi preluate de operatorul de colectare RoEcollect, pe bază de programare telefonică, direct de la domiciliu sau de la birou. Echipele operatorului local vor suna în maximum 24/48h de la plasarea comenzii, pentru a stabili ziua și intervalul orar de ridicare a deșeurilor.

Numărul la care se poate suna este 0755 406 406 (număr cu tarif normal) disponibil de luni până vineri între orele 09.00-17.00 sau poate fi completat formularul online pe www.roecollect.ro/contact/ disponibil 24h/7zile” a explicat Dan Tarcea.


Tombolă pentru clujenii care participă la campanie

Cu ocazia acesti campanii va fi organizată și o tombolă pentru toți deponenții (persoane fizice) din campanie.

„Pentru deșeurile electrice predate, deponenții pot câștiga prin tragere la sorți unul dintre premiile oferite cu ocazia acestei acțiuni de colectare.

Premiile oferite prin tragere la sorți sunt: 1 frigider, 4 mașini de găurit cu percuție, 4 polizoare unghiulare, 4 uscătoare de păr, 4 cafetiere, 4 blendere, 3 mașini de călcat, 3 storcatoare citrice, 3 aspiratoare cu sac! Tragerea la sorți a câștigătorilor va avea loc online, pe 6 iunie, pe pagina de facebook RoEcollect”, a mai spus viceprimarul.

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Centru de colectare al deșeurilor, deschis în Florești. VEZI programul de funcționare

Cartierele Clujului, „urâțite” de gheretele de tablă abandonate: „Geamurile au fost sparte, sunt pline de gunoi” FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter