Actualitate

Accident cu 2 mașini pe strada Iuliu Maniu! Tânără de 20 de ani, transportată de urgență la spital

Un accident rutier a avut loc în Cluj-Napoca pe strada Iuliu Maniu. O tânără de aproximativ 20 de ani a fost rănită.

O tânără implicată într-un accident pe strada Iuliu Maniu a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale / Foto: monitorulcj.ro O tânără implicată într-un accident pe strada Iuliu Maniu a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale / Foto: monitorulcj.ro

 

 


Impactul dintre cele două mașini implicate în accident a avut loc marți, în jurul orei 14:30.

 


În urma acestuia, unei tinere de aproximativ 20 de ani i s-au acordat manevre de prim ajutor, după care a fost transportată de urgență la spital:

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„A fost acordat primul ajutor calificat unei tinere, în vârstă de cca 20 de ani, care prezenta afecțiuni ușoare. A fost transportată la spital pentru investigații de specialitate”, a declarat ofițerul de presă al ISU Cluj, Andrei Biriș, pentru monitorulcj.ro.


UPDATE: 

Accidentul rutier a avut loc la intersecția străzilor Iuliu Maniu și Baba Novac, iar la volan se aflau doi bărbați în vâstă de 35, respectiv 50 de ani. 


Vârsta tinerei transportate la spital este 23 de ani:

„La data de 10 mai a.c., în jurul orei 14.20, polițiștii au intervenit la un accident rutier produs la intersecția străzilor Iuliu Maniu și Baba Novac, din municipiul Cluj-Napoca.

Din primele informații, coliziunea s-ar fi produs între un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, pe strada Baba Novac înspre Bulevardul 21 Decembrie și un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani, pe strada Iuliu Maniu înspre strada Avram Iancu.

În urma coliziunii, un pasager în vârstă de 23 de ani, din autoturismul condus de bărbatul de 50 de ani, a necesitat îngrijiri medicale. Testările conducătorilor auto cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, a completat IPJ Cluj, la solicitarea redacției monitorulcj.ro.

CITEȘTE ȘI:

Șoferul drogat și fără permis care a produs accidentul din zona Metro Florești, arestat la domiciliu pentru 30 de zile

Restricții de circulație în Cluj-Napoca marți, cu ocazia meciului dintre „U” Cluj și FC Hermannstadt

Ultimele Stiri
abonare newsletter