Actualitate

Șoferul drogat și fără permis care a produs accidentul din zona Metro Florești, arestat la domiciliu pentru 30 de zile

Șoferul beat, drogat și fără permis care a produs accidentul de luni din zona Metro Florești a fost arestat la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Imagine de la accidentul produs luni în Florești, de un tânăr de 28 de ani beat, drogat și fără permis / Foto: Info Trafic Cluj-Napoca Imagine de la accidentul produs luni în Florești, de un tânăr de 28 de ani beat, drogat și fără permis / Foto: Info Trafic Cluj-Napoca

 

 


Tânărul de 28 de ani a fost prezentat marți în fața magistraților clujeni care au hotărât ca acesta să fie arestat la domiciliu:

 


„În cursul acestei zile, bărbatul de 28 de ani a fost prezentat în fața magistraților Judecătoriei Cluj-Napoca, care au dispus măsura arestului la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile”, a anunțat IPJ Cluj.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

În data de 9 mai, în jurul orei 6:10, un accident rutier a avut loc între un tânăr de 28 de ani și un bărbat de 51 de ani în zona Metro Florești, înainte de intrarea în municipiul Cluj-Napoca.


În urma impactului nicio  persoană nu a solicitat îngrijiri medicale, dar verificările derulate de polițiști au condus la stabilirea faptului că bărbatul de 28 de ani nu deține permis de conducere, iar la testarea cu aparatul etilotest acestuia i-a rezultat o concentrație de 0.57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, bărbatul de 28 de ani a fost testat cu aparatul drugtest, care a indicat o valoare pozitivă,  fiind condus la un spital pentru recoltarea probelor biologice.


Polițiștii l-au reținut ulterior pe tânăr, iar mai magistrații au dispus măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile. 

CITEȘTE ȘI:

Șoferul beat și drogat care a provocat un accident în Florești a fost REȚINUT

Șoferul care a produs accidentul din zona Metro Florești era beat și drogat! Tânărul nu avea nici permis

Ultimele Stiri
abonare newsletter