Actualitate

Zboruri Cluj-București operate de HiSky de pe Aeroportul Cluj, de săptămâna viitoare

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj anunță începerea operării a două zboruri pe zi Cluj-București de luni până vineri, de către compania aeriană HiSky.

Zboruri Cluj-București operate de HiSky de pe Aeroportul Cluj, de săptămâna viitoare Zboruri Cluj-București operate de HiSky de pe Aeroportul Cluj, de săptămâna viitoare

 

 


Luni, 9 mai, începe operarea zborurilor Cluj-București, de două ori pe zi, de luni până vineri, a operatorului HiSky, de pe Aeroportul Cluj.

 


Zborurile vor fi operate conform programului:

De la Cluj-Napoca la Bucureşti: 


  • Luni, marţi şi joi: plecare CLJ 08:20 - 09:10 sosire OTP / plecare CLJ 19:30 - 20:20 sosire OTP; 
  • Miercuri şi Vineri: plecare CLJ 08:20 - 09:10 sosire OTP / plecare CLJ 21:20 - 22:10 sosire OTP.

De la Bucureşti la Cluj-Napoca:

  • Luni, Marţi şi Joi: plecare OTP 06:30 - 07:20 sosire CLJ / plecare OTP 21:20 - 22:10 sosire CLJ;
  • Miercuri şi Vineri: plecare OTP 06:30 - 07:20 sosire CLJ / plecare OTP 19:30 - 20:20 sosire CLJ.

Aeroportul din Cluj, premiat cu Best Airport Award

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a fost desemnat în anul 2021 câștigător la categoria „sub 5 milioane de pasageri” și premiat cu Best Airport Award (Premiul pentru cel mai bun aeroport).


Instituțiile abilitate au ales prin vot cele mai bune aeroporturi, inclusiv cele mai sustenabile, digitalizate și care oferă cele mai bune servicii pasagerilor. Airports Council International (ACI) Europe a anunțat câștigătorii premiilor Best Airport Awards la cel de-al 31-lea congres al Adunării Generale, la Geneva, în Elveția.

„Premiul de anul acesta la această categorie merge la Aeroportul Cluj, pentru preocuparea de neclintit pe care au avut în perioada pandemiei pentru menținerea locurilor de muncă, prin măsurile luate pentru a redistribui forța de muncă, astfel încât să se adapteze la condițiile de lucru din această criză. Aeroportul este apreciat, de asemenea, pentru recuperarea rapidă a traficului de pasageri. Eforturile aeroportului de a atrage noi rute și companii aeriene prin programul său de stimulente au avut drept rezultate operarea mai multor curse de la Cluj decât înainte de pandemie”, arată reprezentanții ACI Europe.

CITEȘTE ȘI:

József Váradi, CEO Wizz Air: „Tarom și Blue Air se îndreaptă spre eșec, spre faliment”

Aeroportul Internațional Cluj, „pe drumul cel bun”. David Ciceo: „Aeroportul a reușit să devină unul de referință pentru Europa de Sud-Est”

Ultimele Stiri
abonare newsletter