Actualitate

Bogdan Pivariu a anunțat când are loc ediția a II-a Moving Florești, un festival dedicat iubitorilor de sport

Bogdan Pivariu a anunțat că în perioada 14-15 mai va fi organizată a doua ediție „Moving Florești”.

Moving Florești va fi organizat în weekendul 14-15 mai

 

Locuitorii din Florești se pot înscrie în perioada următoare la „Moving Florești”, un eveniment dedicat iubitorilor de sport din comună. Ediția a 2-a „Moving Florești” este programată pe 14 și 15 mai, fiind deschisă tuturor. 


„Sportul este o activitate importantă pentru persoanele de toate vârstele! Este bine cunoscut faptul că, pe lângă beneficiile fizice, și cele psihice reprezintă un mare plus al desfășurării activităților fizice, de orice tip. Evenimentul oferă posibilitatea de a alege un sport potrivit pentru tine și pentru copilul tău, pentru a-l practica cu plăcere, pentru a vă îmbunătăți starea de sănătate și, de ce nu, pentru a vă petrece timp de calitate, împreună, în aer liber. Mai mult, pentru că locuim în Florești, facem sport în Florești!”, a transmis Bogdan Pivariu.

Evenimentele sportive se vor desfășura la Sala ANL, Sala Gheorghe Șincai, Terenuri Dumitru Tăuțan, Teren Luna de Sus sau Baza Unirea Florești.  La evenimentul din 2022 vor fi organizate sporturi de echipă precum fotbal, baschet sau volei, dar și competiții individuale. La această ediție vor participa peste 1500 elevi și sportivi.


„Florești este localitatea unde locuim, dar și locul unde putem să desfășurăm activități sportive, de la mic, la mare. Poți opta pentru sporturi de echipă sau sporturi individuale. Avem baze sportive de top ce oferă posibilitatea de a face mișcare, de la nivel recreativ, până la sport de performanță, alături de antrenori și instructori cu un înalt nivel de pregatire, în diverse arii ale sportului. Primaria Florești vă invită să participați la un eveniment care își propune să facă cunoscut comunității, posibilitatea de a face sport în bazele sportive din localitate, alături de cluburi și asociații sportive cu sediul în Florești!”, a mai adăugat edilul.

CITEȘTE ȘI:

Primăria Cluj cumpără autobuze electrice pentru zona metropolitană. Florești va avea zeci de autobuze noi și stații de încărcare

Incendiu într-un bloc de pe strada Stejarului din Florești! Pompierii sunt la fața locului. FOTO

abonare newsletter