Actualitate

Minora dispărută din Aghireșu, surprinsă pe camerele de supraveghere din gara localității. VIDEO

Minora de 15 ani din localitatea Aghireșu care a plecat de acasă joi și nu s-a mai întors, a fost surprinsă de camerele de supraveghere din gara localității.

Minora a fost surprinsă în timp ce se afla în gara localității Aghireșu Minora a fost surprinsă în timp ce se afla în gara localității Aghireșu

 

Potrivit polițiștilor, minora a fost surprinsă joi, 28 aprilie, în jurul orei 17:00, de camerele de supraveghere din gara localității Aghireșu.


 

Aceasta s-ar fi deplasat cu un tren de călători până în municipiul Cluj-Napoca.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„Imaginile au surprins-o pe minora Chiș Natalia-Maria, la data de 28 aprilie a.c., în jurul orei 17.00, în timp ce se afla în gara localității Aghireșu, de unde, ulterior, s-ar fi deplasat cu un tren de călători până în municipiul Cluj-Napoca. Aceasta era înfățișarea minorei la momentul plecării”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.


Semnalmentele persoanei dispărute

SEMNALMENTE – înălțime aprox. 1.60 m, greutate aprox. 60 kg, ochi căprui, păr șaten, des,  forma feței ovală, constituție corpolentă.

La momentul plecării, aceasta purta hanorac cu glugă, de culoare galbenă, jeans albaștri și încălțăminte sport de culoare neagră cu dungă portocalie.


Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minora plecată voluntar, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

 


Sursă video: IPJ Cluj

CITEȘTE ȘI:

O fată de 15 ani din Aghireșu a dispărut de acasă. Poliția o caută. Ați văzut-o?

abonare newsletter