Actualitate

O fată de 15 ani din Aghireșu a dispărut de acasă. Poliția o caută. Ați văzut-o?

O fată în vârstă de 15 ani din localitatea Aghireșu a plecat de acasă joi și nu s-a mai întors. Familia o caută disperată. Ați văzut-o?

O fată de 15 ani din Aghireșu a plecat de acasă și nu s-a mai întors / Sursă foto: IPJ Cluj O fată de 15 ani din Aghireșu a plecat de acasă și nu s-a mai întors / Sursă foto: IPJ Cluj

 

 


CHIȘ NATALIA-MARIA, în vârstă de 15 de ani, a plecat voluntar de la locuința sa din localitatea Aghireșu, județul Cluj, la data de 28 aprilie 2022, în jurul orei 15.00 și nu a mai revenit, anunță IPJ Cluj.

 


Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Semnalmentele persoanei dispărute

SEMNALMENTE – înălțime aprox. 1.60 m, greutate aprox. 60 kg, ochi căprui, păr șaten, des,  forma feței ovală, constituție corpolentă.


La momentul plecării, aceasta purta hanorac cu glugă, de culoare gri, tricou de culoare galben, jeans albaștri și încălțăminte sport de culoare neagră cu dungă portocalie.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minora plecată voluntar, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

CITEȘTE ȘI:

Tentativă de sinucidere în zona gării! Un bărbat s-a aruncat de pe pod

Accident în Fundătura, Cluj. Două femei au ajuns la spital. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter