Actualitate

Refugiații din Ucraina, primiți cu ouă roșii în Gara CFR din Cluj-Napoca

Voluntarii care se ocupă de refugiații din Ucraina le-au pregătit o mică surpriză în noaptea de Înviere și i-au așteptat cu ouă roșii.

Refugiații din Ucraina, așteptați cu ouă la Cluj-Napoca. FOTO: Paul Gheorgheci Refugiații din Ucraina, așteptați cu ouă la Cluj-Napoca. FOTO: Paul Gheorgheci

 

Zeci de refugiați continuă să vină din Ucraina și să tranziteze România cu diferite mijloace de transport.  Acest  lucru s-a întâmplat inclusiv în noaptea de Înviere, iar voluntarii din Gara CFR Cluj-Napoca le-au oferit ouă roșii cu ocazia sărbătorilor pascale.


Conform asociației „O masă caldă”,  aproximativ 200 de refugiați s-au aflat azi noapte în trenurile care au ajuns sau au trecut prin Cluj-Napoca.

„În trenurile de noapte, când voi veți fi la Înviere, vor fi în jur de 200 de refugiați în tranzit prin gara CFR din Cluj-Napoca. Voluntarii O masă caldă au pregătit ieri 50 de oua roșii pentru cei care coboară din trenuri, însă, cred ca ar fi un gest frumos să le punem în pachetele cu hrană rece și câte un ou roșu din cele pe care o să le lăsați voi, la Centrul de Tranzit, în drum spre slujbă”, a transmis Raimonda Boian, co-fondator al asociaţiei, ieri.

CITEȘTE ȘI:

Ucraina are nevoie de 7 miliarde de dolari, lunar, pentru a compensa pierderile economice cauzate de război

Solidaritate de Paște. Clujenii sunt așteptați să aducă ouă roșii refugiaților ucraineni din gară

Ultimele Stiri
abonare newsletter