Actualitate

Un avion spre Hurghada a decolat cu 10 ore ÎNTÂRZIERE de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj

Un avion care trebuia să decoleze vineri la ora 20:00 de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj-Napoca cu destinația Hurghada (Egipt) a avut o întârziere de 10 ore.

Potrivit directorului Aeroportului „Avram Iancu” Cluj și celelalte două curse ale companiei HiSky înspre Hurghada, programate pentru astăzi vor avea întârzieri de 8 ore Potrivit directorului Aeroportului „Avram Iancu” Cluj și celelalte două curse ale companiei HiSky înspre Hurghada, programate pentru astăzi vor avea întârzieri de 8 ore

 

Cursa charter care trebuia să decoleze vineri, 22 aprilie, la ora 20:00 de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj spre Hurghada, Egipt, a plecat sâmbătă dimineața cu o întârziere de 10 ore. Cauza întârzierii a fost defecțiunea tehnică a aeronavei.


 

Compania HiSky de care apariținea cursa a trimis în noaptea de vineri spre sâmbătă un alt avion din Hurghada care să preia pasagerii din Cluj-Napoca.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Potrivit directorului Aeroportului „Avram Iancu” Cluj și celelalte două curse ale companiei HiSky înspre Hurghada, programate pentru astăzi vor avea întârzieri de 8 ore. Conform site-ului Aeroportului Cluj, cursa programată la ora 06:00 va decola la ora 14:30, iar cursa programată la ora 15:45 va decola la ora 23:30.

„Datorită defecțiunii unei aeronave de la compania HiSky a decolat cu aproximativ 10 ore întârziere și se transmit, din păcate, la următoarele două zboruri spre Hurghada întârzieri. Trebuia să decoleze unul dimineață și va decola cu 8 ore întârziere și cel de la prânz tot 8 ore întârziere. Avem 3 zboruri de Hurghada, unul a avut întârzieri mari și celelalte două vor avea”, a declarat pentru monitorulcj.ro David Ciceo, Directorul General al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj.


„Cursele au fost cu întârziere. Este o aeronavă care trebuie să fie schimbată, de aceea sunt rețineri”, a declarat un reprezentant al companiei HiSky pentru monitorulcj.ro.

 

CITEȘTE ȘI:

Mai multe zboruri, anulate din cauza ceții. Director Aeroport Cluj: „Vizibilitatea, sub 300 de metri”

Simulare de accident aviatic pe Aeroportul din Cluj-Napoca. Cum au decurs operațiunile de salvare

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj devine capitala aviaţiei europene!

Ultimele Stiri
abonare newsletter