Actualitate

La un pas de accident! Un șofer a intrat în depășire pe linie dublă continuă, pe centura Vâlcele-Apahida. VIDEO

Un șofer se afla la un pas de accident vineri dimineața, pe centura Vâlcele-Apahida. A intrat în depășire pe linie dublă continuă, în timp ce un alt conducător venea din direcția opusă.

Un șofer a intrat în depășire pe linie dublă continuă, pe centura Vâlcele-Apahida/ video: Soferi de Week-end Cluj Un șofer a intrat în depășire pe linie dublă continuă, pe centura Vâlcele-Apahida/ video: Soferi de Week-end Cluj

 

 


Un șofer a postat un videoclip pe pagina de Facebook Șoferi de Week-end Cluj vineri dimineața, în care era pe punctul de a fi implicat într-un accident rutier.

 


În timp ce se deplasa pe una din benzile de pe centura Vâlcele-Apahida, un alt șofer a venit din față, angajat într-o depășire.

Însă, șoferul depășea mai multe mașini chiar dacă pe drum era un marcaj de linie dublă continuă.


Norocul său, primul șofer, cel care a filmat drumul cu camera de bord, a trecut repede pe cealaltă bandă de circulație și a evitat coliziunea. 

Însă, în comentarii, mulți șoferi au dat vina pe conducătorul care se afla pe a doua bandă și care a filmat, nu pe cel care a depășit în zonă interzisă. Acesta le-a răspuns că abia ce depășise un camion care se aflase în spatele său.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO. Depășire SINUCIGAȘĂ făcută de șoferul unei CISTERNE pe un drum din Cluj

Accident MORTAL pe Bulevardul Muncii. Doi tineri au murit din cauza unui șofer teribilist care a depășit neregulamentar - VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter