Actualitate

Hoț la doar 16 ani. Un minor a furat bunuri de 3.000 de lei dintr-un garaj din Florești

Un minor de 16 ani din Florești a fost reținut de polițiști, fiind bănuit că a furat bunuri de 3.000 de lei dintr-un garaj.

Hoț la doar 16 ani. Un minor a furat bunuri de 3.000 de lei dintr-un garaj din Florești/ Sursă foto: pixabay.com Hoț la doar 16 ani. Un minor a furat bunuri de 3.000 de lei dintr-un garaj din Florești/ Sursă foto: pixabay.com

 

 Polițiștii clujeni au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 16 ani din Florești, bănuit că minorul ar fi furat bunuri în valoare de 3.000 de lei dintr-un garaj aflat în subsolul unei locuințe din Florești.


 

Conform polițiștilor, prejudiciul a fost recuperat doar parțial.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


„La data de 11 aprilie a.c., polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 16 ani, din comuna Florești, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că la data de 5 aprilie a.c., în jurul orei 13.00, tânărul ar fi sustras bunuri în valoare de 3.000 de lei, din garajul aflat în subsolul unui imobil din localitatea Florești, în urma forțării ușii de acces.


Prejudiciul cauzat prin furtul bunurilor în cauză, respectiv a unor scule electrice a fost parțial recuperat”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

 

CITEȘTE ȘI:

Spargere penibilă la o spălătorie auto din Cluj. Hoțul aproape și-a rupt spatele pentru 50 lei. VIDEO

Doi tineri, jefuiți pe stradă în Gherla! Hoții i-au amenințat cu un CUȚIT și le-au furat telefoanele

Ultimele Stiri
abonare newsletter