Actualitate

Două incendii concomitente produse în cartierul Mănăștur

Pompierii clujeni au fost nevoiți să intervină la două incendii produse concomitent în cartierul Mănăștur din Cluj-Napoca.

Pompierii clujeni, solicitați la două incendii Pompierii clujeni, solicitați la două incendii


Pompierii clujeni au fost nevoiți să intervină la două incendii produse în această dimineață în cartierul Mănăștur din Cluj-Napoca. Primul incendiu, petrecut pe strada Govora, a afectat hornul unui imobil.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

Tot în același interval de timp, un alt incendiu a izbucnit pe strada Ion Meșter.


„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 au intervenit la un incendiu care a afectat hornul unui imobil situat pe strada Govora din Cluj-Napoca. Apelul de urgență a fost primit la ora 11:05, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale. Preventiv a fost trimis și un echipaj SMURD. Pompierii au lichidat în scurt timp incendiul și nu au existat persoane care să solicite sprijin medical.

Concomitent, pompierii din cadrul Detașamentului 1 au intervenit la un incendiu care a afectat o locuință pe strada Ion Meșter din Cluj-Napoca. La fața locului, a intervenit o autospecială și autoscara detașamentului. Incendiul s-a manifestat la panoul electric și a fost lichidat în scurt timp.”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

O clădire din Turda a ars la miezul nopții! Casa a fost distrusă în incendiu. FOTO

TRAGEDIE în Turda! Patru copii şi doi adulţi au murit în urma unui incendiu. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter