Actualitate

Două incendii concomitente produse în cartierul Mănăștur

Pompierii clujeni au fost nevoiți să intervină la două incendii produse concomitent în cartierul Mănăștur din Cluj-Napoca.

Pompierii clujeni, solicitați la două incendii


Pompierii clujeni au fost nevoiți să intervină la două incendii produse în această dimineață în cartierul Mănăștur din Cluj-Napoca. Primul incendiu, petrecut pe strada Govora, a afectat hornul unui imobil.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

Tot în același interval de timp, un alt incendiu a izbucnit pe strada Ion Meșter.


„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 au intervenit la un incendiu care a afectat hornul unui imobil situat pe strada Govora din Cluj-Napoca. Apelul de urgență a fost primit la ora 11:05, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale. Preventiv a fost trimis și un echipaj SMURD. Pompierii au lichidat în scurt timp incendiul și nu au existat persoane care să solicite sprijin medical.

Concomitent, pompierii din cadrul Detașamentului 1 au intervenit la un incendiu care a afectat o locuință pe strada Ion Meșter din Cluj-Napoca. La fața locului, a intervenit o autospecială și autoscara detașamentului. Incendiul s-a manifestat la panoul electric și a fost lichidat în scurt timp.”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

O clădire din Turda a ars la miezul nopții! Casa a fost distrusă în incendiu. FOTO

TRAGEDIE în Turda! Patru copii şi doi adulţi au murit în urma unui incendiu. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter