Actualitate

Doi tineri, jefuiți pe stradă în Gherla! Hoții i-au amenințat cu un CUȚIT și le-au furat telefoanele

Doi tineri au fost jefuiți de alți doi hoți, sâmbătă seara, pe strada Liviu Rebreanu din Gherla. Hoții au fost identificați și arestați pentru 24 de ore.

Doi tineri, jefuiți pe stradă în Gherla! Hoții i-au amenințat cu un CUȚIT și le-au furat telefoanele/ Sursă foto: depositphotos.com Doi tineri, jefuiți pe stradă în Gherla! Hoții i-au amenințat cu un CUȚIT și le-au furat telefoanele/ Sursă foto: depositphotos.com

 

 


Pentru a-i jefui, cei doi hoți i-au amenințat pe tineri cu un cuțit, pe stradă.

 


Apoi, indivizii le-au furat telefoanele mobile:

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„La data de 19 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla -  Biroului de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore doi bărbați, de 34 și 19 ani, din municipiul Gherla, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.


Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 18 martie a.c., în jurul orei 19.20, aflându-se pe strada Liviu Rebreanu, din municipiul Gherla, cei în cauză ar fi abordat doi tineri din miunicipiu, pe care i-ar fi deposedat de telefoanele mobile, prin folosirea unui obiect tăietor-înțepător.

Activitățile investigativ-operative demarate în cauză au condus la identificarea persoanelor bănuite de activitatea infracțională, iar la data de 19 martie a.c, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore.


La aceeași dată, magistrații Judecătoriei Gherla au emis pe numele acestora mandatele de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, fiind conduși și predați reprezentanților unui Centru de Reținere și Arestare Preventivă, în vederea executării măsurii”, a transmis IPJ Cluj.

Sursă foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Un tânăr de 19 ani a amenințat cu un CUȚIT un controlor în tren, lângă Cluj-Napoca

Un tânăr a amenințat șoferii din trafic cu un CUȚIT, în localitatea Mociu

Ultimele Stiri
abonare newsletter