Actualitate

Județul Cluj, vizat de AVERTIZARE de vreme deosebit de rece și brumă. Vezi prognoza meteo pe următoarele 5 zile

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de vreme deosebit de rece și brumă pentru toată România începând de luni.

Județul Cluj, vizat de AVERTIZARE de vreme deosebit de rece și brumă. Vezi prognoza meteo pe următoarele 5 zile/ Sursă foto: depositphotos.com Județul Cluj, vizat de AVERTIZARE de vreme deosebit de rece și brumă. Vezi prognoza meteo pe următoarele 5 zile/ Sursă foto: depositphotos.com

 

Începând de luni, 11 aprilie, ora 21:00 vremea va deveni deosebit de rece, avertizează meteorologii ANM. Avertizarea este valabilă până marți la ora 09:00.


 

 În intervalul menționat, vremea va fi deosebit de rece în toată țara. În regiunile intracarpatice, local în Moldova și în zona subcarpatică a Munteniei și Olteniei temperaturile minime vor fi preponderent negative și se va produce brumă.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


„În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj”, se arată în informarea meteorologică emisă de ANM.

Cum va fi vremea la Cluj în această săptămână?

Potrivit site-ului AccuWeather, vremea rămâne rece la Cluj în primele două zile din săptămână, însă de miercuri vremea se va încălzi.


Luni, 11 aprilie, sunt așteptate ploi la Cluj, șansele de ploaie fiind de 80%. Maxima zilei va fi de 11 grade Celsius, iar vântul va sufla cu putere pe tot parcursul zilei (48 km/h).Pe timpul nopții temperaturile vor scădea sub pragul înghețului, minima nopții fiind de -2 grade Celsius.

Marți scăpăm de ploi, șansele de precipitații fiind aproape inexistente (1%). Soarele își va face simțită prezența, cerul fiind acoperit de nori în proporție de 10%. Maxima zilei va fi de 13 grade, însă pe timpul nopții mercurul din termometre va rămâne sub pragul înghețului fiind așteptate -2 grade Celsius.


De miercuri, 13 aprilie, vremea se încălzește la Cluj. Miercuri scăpăm de temperaturile negative de pe timpul nopții. Maxima din termometre va ajunge la 15 grade Celsius, iar noaptea se va înregistra 0 grade Celsius.

Joi, 14 august, cerul va fi predominant însorit și temperatura crește la 19 de grade Celsius. Plus, șansele de precipitații sunt de 0%. 

Ziua de vineri vine cu temperaturi de peste 20 de grade la Cluj. Maxima zilei va fi de 21 de grade Celsius, iar minima de 7 grade.

 

Sursă foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Prognoza meteo aprilie. Cum va fi vremea de Paște și Florii

abonare newsletter