Actualitate

Un tânăr din Câmpia Turzii și-a dat jos pantalonii în fața unei femei, pe stradă. Era drogat și a fost amendat

Un tânăr de 26 de ani a primit o amendă penală de 2000 de lei după ce și-a dat jos pantalonii pe o stradă din Câmpia Turzii și „și-a masat organele genitale, privind spre persoana vătămată”, scrie clujust.ro.

Tânăr, amendat după ce s-a dezbrăcat în plină stradă în fața unei femei. Tânăr, amendat după ce s-a dezbrăcat în plină stradă în fața unei femei.

 

 


Bărbatul a fost trimis astfel în judecată pentru săvărșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor maniere, conform clujust.ro.

 


Fapta s-a petrecut în toamna anului 2020, în jurul orei 21.30, în timp ce femeia ieșise afară pentru a-și plimba câinele. Ulterior, aceasta și-a sunat soțul pentru a-i cere să iasă în întâmpinarea ei deoarece se simte în pericol. La venirea soțului, care are calitate de martor în proces, tânărul de 26 de ani și-a ridicat pantalonii și a fugit.

„Instanța va avea în vedere că inculpatul a recunoscut săvârșirea faptei, însă aceasta a fost comisă pe fondul consumului de substanțe stupefiante, gradul mediu de pericol social concret al faptei ce rezultă din circumstanțele concrete în care a săvârșit-o, respectiv inculpatul și-a dat jos pantalonii și și-a masat organele genitale, privind spre persoana vătămată, a colaborat cu organele judiciare (…) Față de toate aceste aspecte, instanța apreciază că o pedeapsă de 2000 lei amendă penală este suficientă”, se arată în motivarea instanței.


Citește articolul integral pe clujust.ro.

CITEȘTE ȘI:

Bărbat, arestat în Cluj-Napoca după ce și-a arătat organele genitale în autobuz și într-un magazin

abonare newsletter