Actualitate

NU se mai poate plăti online taxa pentru buletine electronice pe site-ul Primăriei Cluj! Trebuie să mergi FIZIC la o singură bancă

Plata online a taxei pentru buletine electronice nu mai este funcțională pe site-ul Primăriei Cluj-Napoca. Prentru a plăti această taxă, acum trebuie să mergi fizic la o singură bancă, anume CEC BANK.

NU se mai poate plăti online taxa pentru buletine pe site-ul Primăriei Cluj! Trebuie să mergi FIZIC la o singură bancă NU se mai poate plăti online taxa pentru buletine pe site-ul Primăriei Cluj! Trebuie să mergi FIZIC la o singură bancă

 

 


Până recent, pe site-ul Primăriei plata online a taxei pentru buletine/cărți de identitate electronice se putea efectua cu succes. Însă acum lucrurile stau diferit.

 


Pentru a-ți face o carte de identitate de acest tip va trebui să completezi o cerere, listată pe o singură foaie A4, față-verso. Această cerere se completează (cu majuscule) de catre solicitant şi se va semna doar în faţa lucrătorului de la ghişeu.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

Dar când vine momentul să plătești, taxa pentru buletine nu se mai poate face online pe site-ul Primăriei, ci doar la casieriile unei singure bănci.


Pe site-ul Primăriei, la secțiunea „Evidența persoanelor/Acte de identitate” când apăsăm pe butonul „Plată online taxă carte de identitate” site-ul ne trimite către secțiunea „Plăți online/Plăți fără autentificare” pentru taxe sau amenzi. Aici puteai alege tipul de plată și trebuia să completezi câmpuri precum: CNP, Nume și prenume, Telefon, Adresă de email și Suma pentru plata taxei.

Acum la aceeași secțiune apare un text evidențiat cu roșu care îi informează pe clujeni că trebuie să facă plata la casieriile doar de la băncile CEC BANK, niciuna alta. Iar după ce au făcut plata, aceștia trebuie să se întoarcă la Primărie cu dovada plății:


„Plata pentru CARTEA ELECTRONICA DE IDENTITATE în valoare de 67 lei se poate face la casieriile unităților CEC BANK SA în contul Companiei Naționale Imprimeria Națională SA”, scrie pe site-ul Primăriei.

 

UPDATE:

Primăria Cluj-Napoca ne-a comunicat, la solicitarea monitorulcj.ro, că problema cu plata online a taxei pentru buletine electronice a fost rezolvată:

„Vă comunicăm faptul că a fost reluată plata online pentru cartea electronică de identiate pe site-ul Primăriei Cluj-Napoca, după rezolvarea unor probleme legate de protocolul cu Imprimeria Națională”, a transmit instituția.

CITEȘTE ȘI:

1.272 de buletine electronice au fost emise la Cluj, în 7 luni. Nu se știe când se vor elibera și în alte județe

Tot ce trebuie să știi despre noua carte de identitate electronică. Cum se eliberează și ce avantaje oferă?

Ultimele Stiri
abonare newsletter