Actualitate

Incendiile de vegetație, un adevărat pericol în Cluj. Pompierii clujeni, obligați să intervină în mai multe zone

Pompierii clujeni s-au luptat în ultima lună cu zeci de incendii de vegetație în tot județul, cele mai multe dintre ele fiind provocate de oameni.

Incendiu de vegetație în Cluj Incendiu de vegetație în Cluj

 

Marți seară, echipele de intervenție au fost obligate să stingă incendii care se manifestau în zona Căii Someșeni, strada Soporului, dar și a băilor Someșeni din Cluj-Napoca.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„În aceste momente patru echipaje de pompieri din Detașamentele 1 și 2 Cluj-Napoca intervin pentru stingerea mai multor focare de incendii de vegetație uscată și stufăriș, ce se manifestă în apropierea Căii Someșeni, străzii Soporului și a băilor Someșeni, din municipiul Cluj-Napoca.
Solicitările pentru intervenția pompierilor au fost realizate aproape concomitent, fiind puse în pericol mai multe proprietăți din zonele respective. 
Pompierii au reușit să limiteze extinderea flăcărilor, reușind să protejeze o casă de locuit și o pepinieră care erau amenințate de extinderea rapidă a focului. Până acum nu au fost persoane care să solicite consult medical în urma acestor incendii, iar operațiunile de stingere sunt încă în desfășurare.”, au transmis reprezentanții ISU Cluj marți seară.

CITEȘTE ȘI:

Pericol de EXPLOZIE lângă Suceagu! Un incendiu de vegetație s-a extins lângă două rezervoare cu gaz. VIDEO

Imagini din INFERN. Incendiul de vegetație de la Băișoara a fost lichidat după 4 zile. Aproape 200 de hectare, afectate de flăcări. FOTO/VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter