Actualitate

CPL Concordia vrea să furnizeze în continuare gaz în județul Cluj

Furnizorul de gaz CPL Concordia este dispus să revină pe piața din Cluj, după ce a anunțat luna trecută că vrea să se retragă.

CPL Concordia vrea să furnizeze în continuare gaz în județul Cluj. Sursă foto: Depositphotos CPL Concordia vrea să furnizeze în continuare gaz în județul Cluj. Sursă foto: Depositphotos

 

Grigore Fati, primarul din Apahida, a anunțat pe rețelele de socializare că furnizorul de gaz CPL Concordia ar fi dispus să continue pe piața din județul Cluj.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„În aceste zile, CPL Concordia și-a manifestat intenția de a rămâne pe piața de furnizare a gazelor naturale. Tratați cu celeritate problema tuturor resurselor de energie. Alegeți în cunoștință de cauză cele mai bune oferte și servicii pentru dvs. Nu dați crezare tonurilor alarmiste ale reprezentanților de vânzări ale unor companii de pe piața gazelor, care se plimbă prin sate în căutarea de noi clienți! Piața energiei este sub o lege a compensării facturilor până în 31 martie 2023. Deci, în contextul deciziei CPL Concordia, nu există nicio urgență legată de alegerea unui alt furnizor”, a spus Fati, citat de Transilvania Business.

Concordia CPL a anunțat în luna martie că nu va mai furniza gaze naturale în Cluj, Sălaj și Bistrița-Năsăud. În județul Cluj, peste 22.000 de familii erau obligate să caute un alt furnizor de gaz.

CITEȘTE ȘI:

Clujenii nu vor rămâne fără gaz după retragerea de pe piață a CPL Concordia. La ce concluzii s-a ajuns?

Prețuri gaze și energie electrică după plafonare. Cât plătesc românii pentru un kWh

Ultimele Stiri
abonare newsletter