Actualitate

Accident GRAV lângă Dej. Două mașini s-au ciocnit, iar două persoane au ajuns la spital. FOTO

Un accident grav a avut loc în această dimineață pe DJ 172F între localitățile Mica și Dej. Un tânăr din Bistrița-Năsăud ce se deplasa cu mașina spre Dej, ar fi intrat în coliziune cu o altă mașină care se deplasa din sensul opus.

Accident GRAV lângă Dej. Două mașini s-au ciocnit, iar două persoane au ajuns la spital. FOTO/ Sursă foto: IPJ Cluj Accident GRAV lângă Dej. Două mașini s-au ciocnit, iar două persoane au ajuns la spital. FOTO/ Sursă foto: IPJ Cluj

 

 


În urma accidentului două persoane au fost transportate la spital.

 


„În data de 1 aprilie a.c., 09.10, polițiștii au intervenit la un accident rutier, produs pe DJ172F, între localitățile Mica și Dej.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

Din primele date, un tânăr de 24 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, în timp ce se deplasa cu autoturismul din direcția Mica spre Dej, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa din sensul opus, condus de un tânăr de 23 de ani din comuna Buza.


În urma impactului, bărbatul de 23 de ani și o femeie de 23 de ani, pasageră în autoturismul condus de acesta, au necesitat îngrijiri de specialitate, fiind transportați la o unitate medicală.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, a transmis IPJ Cluj. 


 

CITEȘTE ȘI:

Accident între Gilău și Florești. Șoferul unei mașini a pierdut controlul și a ajuns în șanț

Un șofer beat din Florești a provocat un accident cu patru mașini și a fugit. Bărbatul a fost prins și arestat

abonare newsletter