Actualitate

Un clujean de 22 de ani a fugit de poliție și s-a oprit într-un cap de pod. Ce au găsit polițiștii în mașina tânărului?

Un clujean de 22 de ani a fost urmărit de polițiști după ce nu a oprit la semnalele acestora. Cursa tânărului s-a terminat când a pierdut controlul mașinii și s-a lovit de un cap de pod.

Un clujean de 22 de ani a fugit de poliție și s-a oprit într-un cap de pod.  Ce au găsit polițiștii în mașina tânărului?/ Sursă foto: depositphotos.com Un clujean de 22 de ani a fugit de poliție și s-a oprit într-un cap de pod. Ce au găsit polițiștii în mașina tânărului?/ Sursă foto: depositphotos.com

 

 


Incidentul s-a petrecut joi seara, 31 martie, după ce polițiștii clujeni au efectuat un semnal regulamentar de oprire unei mașini care circula pe DJ 107P, înspre localitatea Someșul Rece, însă șoferul nu a oprit.

 


Polițiștii au pornit în urmărirea tânărului, iar acesta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un cap de pod.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

Deoarece tânărul avea dificultate în a vorbi, a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice. În urma controlului mașinii, polițiștii clujeni au găsit mai multe substanțe a căror natură urmează a fi stabilite.


„La data de 31 martie a.c, în jurul orei 21.40, în cadrul activităților de control derulate, polițiștii Serviciului Rutier - Biroul Drumuri Nationale si Europene au efectuat un semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe DJ 107P, înspre localitatea Someșul Rece.

Conducătorul auto nu a oprit autoturismul, echipajul polițiștilor pornind în urmărirea acestuia. Câteva momente mai târziu, tânărul în cauză, în vârstă de 22 de ani, din municipiul Cluj-Napoca a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul intrând în coliziune cu un cap de pod.


Deoarece acesta manifesta un comportament care ridica suspiciuni, neputându-se exprima coerent, a fost condus de polițiști la o unitate medicalã pentru recoltarea de probe biologice.

Totodată, controlul autovehiculului a condus la identificarea, sigilarea și ridicarea unor substanțe a căror natură urmează a fi stabilite.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența substanțelor interzise”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

 

Sursă foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Șofer inconștient din Cluj-Napoca, prins conducând DROGAT prin Florești

abonare newsletter