Actualitate

Autoutilitară care transporta ilegal lemne, descoperită de poliție în Turda. A fost deschis dosar penal pentru fals intelectual

A fost deschis dosar penal pentru infracțiunea de fals intelectual după ce în urma unui control a fost depistată o autoutilitară care transporta peste 37 mc de paleți.

Dosar penal pentru fals intelectual în urma unui control. Dosar penal pentru fals intelectual în urma unui control.

 

 


„Polițiștii Serviciului Ordine Publică efectueaza cercetări în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de fals intelectual.

 


Verificările au fost demarate la data de 31 martie, în urma unui control efectuat de politiști, alături de reprezentanții Gărzii Forestiere Cluj, unei autoutilitare care circula pe raza municipiului Turda.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News


În urma activităților informative desfășurate și verificării avizului de însoțire implementat în aplicația Sumal, s-a conturat suspiciunea că încărcătura autoutilitarei era 37,53 mc de cherestea, provenind din cadrul unei societăți comerciale din judeţul Timiș, având ca destinatar o societate din judeţul Bistrita-Năsăud. În fapt, autoutilitara oprită transporta paleți.

Cercetările continuă în vederea stabilirii cronologiei evenimentelor si lămuririi aspectelor necesare pentru aplicarea măsurilor legale față de persoanele implicate”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Un clujean de 22 de ani a fugit de poliție și s-a oprit într-un cap de pod. Ce au găsit polițiștii în mașina tânărului?

Ultimele Stiri
abonare newsletter