Actualitate

Incendiul de pe centura Vâlcele-Apahida, vizibil din Hoia Baciu. FOTO

Un incendiu a izbucnit joi în zona centurii Vălcele-Apahida, care s-a extins până la drum. Fumul a fost vizibil chiar din Hoia Baciu.

Incendiul de pe centura Vâlcele-Apahida, vizibil din Hoia Baciu Incendiul de pe centura Vâlcele-Apahida, vizibil din Hoia Baciu

 

 


În jurul orei 16:00, joi, un incendiu de vegetație imens a izbucnit lângă Centura Vâlcele-Apahida, în zona Pata Rât.

 


Focul s-a extins mult, chiar până la drum, iar centrul INFOTRAFIC a atras atenția șoferilor care trebuiau să fie mai atenți în timp ce conduceau din cauza fumului.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 
sursă foto: Monitorul de Cluj

„Pe DN 1N, Centura Apahida Vălcele, municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, vizibilitatea în trafic este foarte redusă din cauza unui incendiu de vegetație ce are loc în proximitatea carosabilului, astfel că traficul rutier este oprit în totalitate. Lucrătorii ISU acționează pentru lichidarea incendiului. Nu sunt persoane rănite, nici autovehicule avariate. Se estimează reluarea normală a circulației în 45-60 de minute”, a anunțat Centrul INFOTRAFIC al Inspectoratului General al Poliției Române, aproape de ora 17:00.

Vizibilitatea a fost mai scăzută, iar în zona a avut loc și un accident cu trei mașini implicate. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

CITEȘTE ȘI:

Vizibilitatea pe Centura Apahida-Vâlcele, redusă! Incendiu de vegetație imens, extins până la drum

Dosar PENAL pentru cel care a provocat un incendiu în zona Făget. Emil Boc: „Toleranță ZERO”

Ultimele Stiri
abonare newsletter