Actualitate

Vizibilitatea pe Centura Apahida-Vâlcele, redusă! Incendiu de vegetație imens, extins până la drum

Un incendiu de vegetație uscată imens a izbucnit lângă Centura Apahida-Vâlcele. Flăcările s-au extins până la drum, iar vizibilitatea s-a redus din cauza fumului.

Vizibilitatea pe Centura Apahida-Vâlcele, redusă! Incendiu de vegetație imens, extins până la drum/Sursă foto: Info Trafic Cluj-Napoca Vizibilitatea pe Centura Apahida-Vâlcele, redusă! Incendiu de vegetație imens, extins până la drum/Sursă foto: Info Trafic Cluj-Napoca

 

Centrul INFOTRAFIC a informat șoferii că vizibilitatea este redusă pe Centura Apahida-Vâlcele din cauza unui incendiu de vegetație:


 

„Pe DN 1N, Centura Apahida Vălcele, municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, vizibilitatea în trafic este foarte redusă din cauza unui incendiu de vegetație ce are loc în proximitatea carosabilului, astfel că traficul rutier este oprit în totalitate. Lucrătorii ISU acționează pentru lichidarea incendiului. Nu sunt persoane rănite, nici autovehicule avariate. Se estimează reluarea normală a circulației în 45-60 de minute”, a anunțat Centrul INFOTRAFIC al Inspectoratului General al Poliției Române, aproape de ora 17:00.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 


O femeie a scris pe grupul de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca faptul că flăcările s-au extins până la drum și a publicat fotografii: „Centura Apahida-Vâlcele, zona Patarât. Focul s-a extins până la drum, evitați zona!”

Sursă foto: Info Trafic Cluj-Napoca

De asemenea, pompierii au intervenit și la un accident rutier în zonă, o tamponare între trei mașini.


„Pe lângă incendiul de vegetație la care se intervine, am oferit sprijin și la un accident rutier. Mai exact, a fost o tamponare între trei autoturisme. Nimeni nu a solicitat asistență medicală”, a mai transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Peste 50 de incendii de vegetație în Cluj, în doar trei zile. Zile „de foc” pentru pompieri

Incendiu uriaș, pe un deal din Cluj. Un clujean încerca să stingă flăcările cu o BLUZĂ. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter