Actualitate

Noi locații de cazare pentru refugiații ucraineni în Cluj-Napoca și alte localități din județ

A fost completată lista locațiilor de cazare pentru ucraineni de pe raza județului Cluj. Noi locații în Cluj-Napoca, Apahida și Ceanu Mare, aprobate de autorități.

Locuri noi de cazare pentru refugiati în Cluj. Foto: depositphotos.com. Locuri noi de cazare pentru refugiati în Cluj. Foto: depositphotos.com.

 

 


Conform hotărârii din 24 martie a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Cluj, au fost adăugate listei unităților de cazare din județ a refugiaților ucraineni următoarele locații:

 


- Cluj-Napoca: Bază de cazare, corp B, str.Nicolae Cristea nr.28, imobil aflat în administrarea Ministerului Transportului și Sportului prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Cluj
- Apahida: sediul Piscicola situat în sat Câmpenești, str.Salcâmilor, nr.148, comuna Apahida, sat Apahida, str.Republicii nr.15, ap.4, comuna Apahida
- Ceanu-Mare: Cămin Cultural-sat Iacobeni, Cămin Cultural-sat.Bolduț, Casa de oaspeti Dan Aitonean- sat Strucut nr.62 A

Astfel, „se aprobă completarea listei locațiilor de cazare de pe raza județului Cluj aprobate prin HCJSU nr.93/2022, pentru cetăţenii străini sau apatrizii aflaţi în situaţii deosebite care provin din zona conflictului armat din Ucraina şi intră în România şi care nu solicită o formă de protecţie potrivit Legii nr. 122/2006 privind azilul în România”, conform hotărârii CJSU.


Sursă foto: depositphotos.com.

CITEȘTE ȘI:

O lună de război în Ucraina. Peste 500.000 de refugiați ucraineni au intrat în România. 15.000 de soldați ruși au murit

Centru integrat pentru refugiați, la Cluj-Napoca. Lista locurilor de cazare din județ pentru ucraineni

Ultimele Stiri
abonare newsletter