Actualitate

Vremea se încălzește de luni în Cluj! Temperaturile vor ajunge la 18 grade Celsius

Săptămâna următoare începe cu vreme bună, la Cluj. Temperaturile încep să crească. Prognoză meteo pentru fiecare zi din săptămâna următoare.

Vremea se încălzește de luni în Cluj! Vom avea temperaturi de până la 18 grade Celsius Vremea se încălzește de luni în Cluj! Vom avea temperaturi de până la 18 grade Celsius

 

 


Începând de luni, temperaturile sunt mai ridicate în Cluj, conform prognozei meteo weather.com.

 


De asemnea, șansele de precipitații sunt extrem de scăzute în fiecare zi din săptămâna viitoare.

Vremea se încălzește la Cluj

Luni, 21 martie, temperaturile vor ajunge la 12 grade Celsius, iar pe timp de noapte minima va fi de -1 grad Celsius. Șansele de ploaie sunt de 0%, iar cerul va fi însorit. Marți, 22 martie, ne putem bucura de temperaturi mult mai ridicate, iar vremea va începe să favorizeze ieșitul la terasă fără să înghețăm de frig. Temperaturile ajung la 17 grade Celsius pe timp de zi, iar noaptea va 1 grad Celsius. Șansele de ploaie sunt de 10%, cer însorit.


Miercuri, 23 martie, vremea este similară, însă temperaturile pe timp de noapte sunt puțin mai ridicate. Ziua vor fi 17 grade Celsius, iar noaptea 2 grade Celsius. Șanse de ploaie, de 10%. Cerul este însorit. Joi, 24 martie, temperaturile pe timp de zi cresc la 18 grade Celsius, iar pe timp de noapte la 3 grade Celsius. Cerul este însorit, iar șansele de ploaie sunt de 0%.

Vineri, 25 martie - ziua vor fi 16 grade Celsius, iar noaptea 3 grade Celsius. Cerul va fi însorit, iar șansele de ploaie vor fi de 10%. Iar sâmbătă, 26 martie, vremea va fi la fel ca vineri, însă cerul va fi „în mare parte însorit”.


Duminică, 27 martie, temperaturile pe timp de zi scad la 14 grade Celsius, iar pe timp de noapte vor fi 3 grade Celsius. În mare parte va fi o zi însorită, iar șansele de ploaie vor fi de 10%.

Sursă foto: Facebook - Emil Boc

CITEȘTE ȘI:

Vremea se încălzește în perioada următoare. În Cluj sunt așteptate temperaturi de până la 16 de grade

Drumeții de primăvară. Piatra lui Lucaci, traseul perfect pentru o escapadă aproape de Cluj-Napoca. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter