Actualitate

Vremea se încălzește în perioada următoare. În Cluj sunt așteptate temperaturi de până la 16 de grade

Meteorologii anunță că la jumătatea lunii aprilie se va încălzi în toate regiunile țării. Cum va fi vremea la Cluj în următoarea perioadă?

Vremea se încălzește în perioada următoare. În Cluj sunt așteptate temperaturi de până la 16 de grade/ SURSA FOTO: Emil Boc-Facebook Vremea se încălzește în perioada următoare. În Cluj sunt așteptate temperaturi de până la 16 de grade/ SURSA FOTO: Emil Boc-Facebook

 

 


Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor până în 18 aprilie.

 


Potrivit meteorologilor, valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru începutul primăverii, însă de la mijlocul lunii aprilie vremea se va încălzi.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

Săptămâna 21 - 28 martie

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi deficitar în toată țara, dar mai ales în zonele montane din jumătatea de vest a teritoriului.


Săptămâna 28 martie - 04 aprilie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil ușor mai ridicate în regiunile estice. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor deficitară în regiunile sudice și la munte, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 04 - 11 aprilie

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile sud-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.


Săptămâna 11 - 18 aprilie

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestei săptămâni, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, precizează Administrația Națională de Meteorologie.

Cum va fi vremea la Cluj în următoarele zile?

Potrivit site-ului AccuWeather, vremea se încălzește în Cluj, fiind așteptate maxime de 16 grade Celsius.

Sâmbătă, 19 martie, ne vom bucura de mult soare și de 1% șanse de ploaie. Temperaturile nu sunt ridicate, maxima zilei fiind de 7 grade Celsius, iar minima de -6 grade Celsius.

Ultima zi din săptămână vine cu un cer senin și mult soare. Potrivit meteorologilor sunt așteptate 9 grade Celsius și -5 grade noaptea.

Prima zi din săptămână vine cu mult soare la Cluj, iar temperaturile maxime încep să depășească 10 grade Celsius. Luni, 21 martie, sunt așteptate 11 grade Celsius, iar noaptea se va înregistra -1 grad Celsius.

Marți și miercuri va fi cald la Cluj, temperaturile ajungând până la 15 grade, iar șansele de ploaie vor fi de doar 1%.

Ziua de joi vine cu temperaturi pozitive atât pe timpul zilei cât și al nopții. Maxima din termometre va ajunge la 16 grade Celsius, iar noaptea se vor înregistra 3 grade Celsius.

 

Sursă foto: Facebook - Emil Boc

 

CITEȘTE ȘI:

Vremea în Cluj în următoarele trei zile. Clujenii au parte de un weekend cu mult soare

abonare newsletter