Actualitate

Vremea în Cluj în următoarele trei zile. Clujenii au parte de un weekend cu mult soare

Vremea în Cluj în următoarele trei zile se îmbunătățește. Meteorologii anunță un weekend cu mult soare, dar temperaturile nu sunt mai ridicate.

Vremea în Cluj în următoarele trei zile. Clujenii au parte de un weekend cu mult soare/Sursă foto: captură hdri-skies.com Vremea în Cluj în următoarele trei zile. Clujenii au parte de un weekend cu mult soare/Sursă foto: captură hdri-skies.com

 

 


Conform prognozei AccuWeather, clujenii se vor putea bucura de mai mult soare și vreme bună în zilele următoare, după câteva zile de ger, ploaie și chiar ninsoare.

 


Totuși, nopțile încă rămân destul de reci.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

Vineri, 18 martie, cerul va fi predominant însorit în Cluj, iar șansele de ploaie sunt de 0%. Temperaturile maxime vor fi de 8 grade Celsius ziua, iar noapte vor scădea la -6.


Ziua de sâmbătă, 19 martie, vine cu mult soare, anunță meteorologii, și doar 1% șanse de ploaie. Temperaturile nu sunt ridicate, maxima zilei fiind de 7 grade Celsius, iar minima de -7 grade Celsius, însă soarele ne va da impresia că este mai cald.

În cele din urmă, weekend-ul se termină tot cu prognoza „mult soare”. Duminică, 20 martie, temperaturile maxime vor fi de 8 grade Celsius, iar temperaturile minime vor ajunge până la cel mult -5 grade Celsius. Nici duminică nu există deloc șanse de ploaie.


De asemenea, meteorologii Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) preconizează că vremea se va încălzi treptat de săptămâna viitoare.

CITEȘTE ȘI:

Vreme schimbătoare în următoarele 2 săptămâni, în Transilvania! Se anunță ploi. Când se va încălzi?

abonare newsletter