Actualitate

Accident tragic în Turda. O bătrână a murit după ce a fost lovită de mașina de salubritate în timp ce traversa strada

O femeie a murit, vineri dimineața, în Turda, după ce a fost lovită de o mașină de salubritate. Femeia era deja decedată la sosirea pompierilor la fața locului.

O femeie a murit după ce a fost lovită de o mașină de salubritate. O femeie a murit după ce a fost lovită de o mașină de salubritate.

 

 


UPDATE: „Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 10.10, cu privire la un eveniment rutier produs pe strada Aviatorilor din municipiul Turda.

 


Din primele date, conducătorul unei autoutilitare de colectare a resturilor menajere, condusă de un bărbat de 54 de ani, ar fi surprins și accidentat o femeie de 79 de ani, care se afla în traversarea străzii. Din nefericire, în urma impactului, femeia a decedat.

Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto a avut rezultat negativ”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.


Știre inițială: „Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au fost solicitați să intervină la un accident rutier petrecut pe strada Aviatorilor.

Apelul de urgență a fost dat în jurul orei 10:15, iar pompierii au participat la misiune cu o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD.


În momentul în care au ajuns la fața locului, pompierii au găsit o femeie care prezenta leziuni incompatibile cu viața”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Revenim cu detalii.

CITEȘTE ȘI:

Incendiu la o casă în construcție în Bonțida

Gest disperat, făcut de un bărbat din Bistrița-Năsăud. S-a împușcat cu arma de vănătoare: „L-a lăsat nevasta, au avut patru copii”

Ultimele Stiri
abonare newsletter