Actualitate

Incendiu la o casă în construcție în Bonțida

Două echipaje de pompieri au fost nevoite să intervină la un incendiu izbucnit la o casă din localitatea clujeană Bonțida.

Incendiu la o casă aflată în proces de construcție în Bonțida Incendiu la o casă aflată în proces de construcție în Bonțida

 

Pompierii clujeni au intervenit vineri dimineață la un incendiu izbucnit la o casă aflată în proces de construcție în localitatea Bonțida. Din fericire, evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață pentru a lichida un incendiu ce a afectat o casă din comuna Bonțida. Apelul de urgență a fost primit în jurul orei 7:35, iar pompierii au mobilizat pentru această misiune o autoscară și o autospecială cu apă și spumă. În sprijin a fost trimis și un echipaj SVSU Bonțida. Odată ajunși la fața locului, pompierii au localizat un incendiu care se manifesta pe o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați. Imediat s-a lucrat pentru lichidare, misiunea finalizându-se în urmă cu câteva minute. Din fericire, nu au existat victime și nimeni nu a solicitat consult medical. Cauza probabilă a incendiului este efectul termic al curentului electric.”

CITEȘTE ȘI:

Peste 6.000 de incendii de vegetație uscată, izbucnite de la începutul anului

Incendiu la un restaurant din Gherla! O suprafață de 700 mp, afectată de flăcări

abonare newsletter