Ştiri din Transilvania

Gest disperat, făcut de un bărbat din Bistrița-Năsăud. S-a împușcat cu arma de vănătoare: „L-a lăsat nevasta, au avut patru copii”

Un bărbat de 52 de ani a fost găsit împuşcat, vineri dimineaţă, într-o zonă greu accesibilă de pe raza comunei Romuli, judeţul Bistriţa-Năsăud.

Un bărbat s-a sinucis cu arma de vănătoare. Un bărbat s-a sinucis cu arma de vănătoare.

 

 


Primarul din localitate spune că, cel mai probabil, este vorba despre o sinucidere. Apelul la 112 a fost făcut de fratele bărbatului, care este şi cel care l-a găsit.

 


La caz a intervenit un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, care, din cauza dificultăţii terenului, a fost nevoit să se deplaseze pe jos aproximativ o oră şi jumătate, până la locul solicitării, însoţit de poliţişti.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News


Primarul comunei Romuli, Ioan Moniţa, a declarat, pentru AGERPRES, că vorbise cu bărbatul găsit împuşcat cu câteva zile în urmă şi acesta ar fi fost abătut din cauză că ar fi fost părăsit de câteva luni de soţie, care a luat cu ea şi copiii.

„L-a lăsat nevasta, au avut patru copii, era vânător şi, săracul, se pare că nu a putut trece peste. Dumnezeu ştie. Eu am avut o discuţie chiar zilele trecute cu el, a venit de i-am făcut la APIA, şi era abătut, aşa, îmi spunea că toată seara se luptă cu diavolul... Din păcate, uite, săracul, nu m-am gândit că poate să meargă până într-acolo”, a spus primarul.


Potrivit lui Moniţa, bărbatul de 52 de ani deţinea armă de vânătoare în mod legal. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul.

CITEȘTE ȘI:

Accident tragic în Turda. O bătrână a murit după ce a fost lovită de mașina de salubritate în timp ce traversa strada

Ultimele Stiri
abonare newsletter