Actualitate

Ați văzut-o? Poliția caută o femeie care a fost martoră la accidentul mortal din Piața Ștefan cel Mare. VIDEO

Polițiștii clujeni încearcă identificarea unei femei care a fost martoră la accidentul mortal produs anul trecut în Piața Ștefan cel Mare. UPDATE: Femeia a fost găsită.

Femeia ar avea rol de martor în cazul accidentului din Piața Ștefan cel Mare

 

UPDATE: Persoana căutată a fost identificată.


 

Știre inițială:


O femeie care are calitatea de martor la accidentul mortal petrecut pe 22 noiembrie 2021, în Piața Ștefan cel Mare, este căutată de polițiștii clujeni.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„Ați văzut-o? În cadrul activităților de administrare a probatoriului, într-un dosar penal de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca continuă verificările pentru identificarea unei persoane surprinse de imaginile video. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, iar în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor evenimentului, sunt efectuate demersuri pentru identificarea unei persoane de sex feminin, surprinse de imaginile video.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.


Reamintim faptul că, la data de 22 noiembrie 2021, în jurul orei 14.00, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au intervenit la un accident de circulație semnalat în Piața Ștefan cel Mare.

Impactul în urma căruia a rezultat decesul unui pieton a fost produs între o autoutilitară, condusă de un bărbat din Cluj-Napoca, înspre strada Dorobanților și un bărbat de 64 de ani din același municipiu, care se deplasa, în calitate de pieton, pe trotuarul din partea stângă .


De asemenea, în urma activităților specifice, a reieșit faptul că în dinamica producerii evenimentului a fost implicat și conducătorul unei biciclete, care ar fi părăsit locul impactului. Acesta a fost depistat de polițiști la data de 23 noiembrie 2021și ulterior reținut, pentru o perioadă de 24 de ore.

CITEȘTE ȘI:

Cablurile de troleibuz au cedat în zona Aeroportului și au fost la un pas să provoace un accident. VIDEO

Tânărul biciclist, implicat în accidentul din Piața Ștefan cel Mare, identificat și reținut

Ultimele Stiri
abonare newsletter