Actualitate

Dosar penal în cazul bărbatului decedat în localitatea Pădureni! Ce nereguli au fost găsite pe șantier

Polițiștii clujeni au deschis o anchetă în cazul bărbatului care a fost strivit de un mal de pământ în localitatea Pădureni.

Dosar penal în urma accidentului de muncă de la Pădureni Dosar penal în urma accidentului de muncă de la Pădureni

 

Polițiștii clujeni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul bărbatului de 43 de ani care a decedat ieri în localitatea Pădureni. Din primele informații, se pare că pe șantier nu au fost luate măsurile legale de securitate și sănătate în muncă.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„În urma activităților specifice, persoana a fost extrasă și eliberată de sub malul de pământ . Polițiștii au stabilit identitatea acestuia, respectiv un bărbat de 43 de ani, din comuna Cuzdrioara, echipajele medicale constatând faptul că acesta nu mai prezenta semne vitale.  Trupul bărbatului a fost transportat la Institul de Medicina Legală Cluj-Napoca, în vederea efectuării necropsiei. Pentru asigurarea cadrului legal, necesar verificărilor, a fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul infracțiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă și neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Incident tragic în Pădureni. Un bărbat a murit după ce a fost prins sub un mal de pământ. FOTO

FOTO/VIDEO. Un tânăr, prins sub un mal de pământ într-o localitate din Cluj. A fost transportat la spital în stare GRAVĂ

Ultimele Stiri
abonare newsletter