Actualitate

Accident pe calea ferată din Dej. Șoferul care l-a produs era BEAT și a intrat pe contrasens

Un șofer în vâstă de 69 de ani a produs un accident rutier pe calea ferată din Dej, în timp ce conducea beat. Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele său.

Un șofer de 69 de ani a produs un accident pe calea ferată din Dej. Era beat și a intrat pe contrasens Un șofer de 69 de ani a produs un accident pe calea ferată din Dej. Era beat și a intrat pe contrasens

 

 


Accidentul a avut loc în cursul zilei de marți și a fost soldat, din fericire, numai cu pagube materiale.

 


Șoferul care a produs accidentul a intrat pe contrasens când trecea peste calea ferată din Dej și a intrat într-o altă mașină, condusă de un tânăr de 22 de ani:

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„La data de 15 martie a.c., în jurul orei 21.19, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej – Biroul Rutier au fost sesizați pentru a interveni la un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Din primele date s-a stabilit că un conducător auto, de 69 de ani, din Turda, care se deplasa pe strada Libertății din municipiul Dej, către strada Bistriței, ajungând la trecerea la nivel cu calea ferată, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr, de 22 de ani”, a transmis IPJ.


După impact, polițiștii au ajuns la fața locului unde l-au testat pe șoferul de 69 de ani cu aparatul etilotest. Bărbatul avea o concentrație de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat în momentul accidentului:

„În urma testării alcoolscopice a bărbatului de 69 de ani, a rezultat o concentrație de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital în vederea recoltării mostrelor biologice, necesare stabilirii valorii alcoolemiei în sânge.


În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”, au adăugat polițiștii.

CITEȘTE ȘI:

În fiecare zi au loc 18 accidente grave în România. În ultimii 3 ani, au murit zilnic cinci oameni

Un accident grav a fost evitat în ultima clipă pe drumul din pădurea Făget. VIDEO

abonare newsletter