Actualitate

Incendiu la o casă din Cluj-Napoca! Totul ar fi pornit de la o lumânare nesupravegheată. FOTO

Un incendiu a izbucnit luni seara la o anexa unei case situată pe strada Croitorilor din municipiul Cluj-Napoca. Un bărbat de 60 de ani a încercat să stingă incendiul până la sosirea pompierilor.

Incendiu la o casă din Cluj-Napoca! Totul ar fi pornit de la o lumânare nesupravegheată. FOTO Incendiu la o casă din Cluj-Napoca! Totul ar fi pornit de la o lumânare nesupravegheată. FOTO

 

 


Un bărbat de  aproximativ 60 de ani a încercat să stingă incendiul până la sosirea pompierilor, a fost consultat de medici și ulterior transportat la spital.

 


Dacă pompierii nu ajungeau la timp, focul se putea extinde și la vecini.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în cursul nopții trecute pentru a stinge flăcările care au cuprins o anexă a unei case de locuit situată pe strada Croitorilor din municipiul Cluj-Napoca.


Trei autospeciale au acționat mai bine de două ore pentru a stinge flăcările care au cuprins acoperișul anexei precum și bunurile diverse depozitate în acestea, reușind să evite propagarea incendiului la casa alipită de magazie.

Un bărbat de cca 60 de ani, care a încercat să stingă flăcările până la sosirea pompierilor, a fost consultat de către un echipaj SAJ și a fost transportat la spital, cu afecțiuni ușoare, pentru îngrijiri de specialitate.


Cauza probabilă a incendiului a fost o lumânare lăsată să ardă nesupravegheat”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

 

CITEȘTE ȘI:

Incendiu puternic la Pata Rât: „Clujule, nu uita, Pata Rât e fața ta!”. FOTO

INCENDIU pe strada Iugoslaviei din Cluj-Napoca! Un balcon a fost cuprins de flăcări. O femeie de 70 de ani a ajuns la spital. FOTO

Incendiu PUTERNIC pe Valea Chintăului! Peste 20 de hectare, cuprinse de FLĂCĂRI. VIDEO

Incendiile de vegetație uscată, extrem de periculoase! Peste 50 de cazuri în Cluj, în doar trei zile

Ultimele Stiri
abonare newsletter