Actualitate

„Condiții retur benzină sau motorină”, printre frazele cele mai căutate pe Google

Românii s-au înghesuit în ultimele zile să cumpere cantități uriașe de motorină și benzină, iar unii dintre ei încearcă acum să returneze combustibilul.

Românii au căutat pe Google condiții de retur pentru motorină și benzină Românii au căutat pe Google condiții de retur pentru motorină și benzină

 

Un zvon lansat marți noapte a creat panică printre șoferii românii, iar mulți au luat cu asalt pompele în următoarea zi. Pe internet s-a lansat un zvon prin care șoferii erau anunțați că prețul unui litru de combustibil ajunge la 10 lei. Românii au cumpărat tone de combustibil, dar unii dintre ei caută deja soluții pentru a returna motorina sau benzina cumpărată, după ce autoritățile au anunțat că totul a fost un fake news.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Românii au căutat pe Google proceduri pentru a face retur cantității de carburanți, conform Știrilor ProTV. Pe 10 martie, datele Google arată o creștere semnificativă a numărului de căutări la „retur benzină sau motorină”. De altfel, Google deja sugerează căutarea unor fraze precum „condiții retur benzină sau motorină”, „procedură retur benzină” în momentul în care sunt introduse cuvintele cheie.

Căutări pe Google cu fraza retur benzină

CITEȘTE ȘI:

Un român care a cumpărat 1.000 de litri de motorină a răsturant bazinul de plastic la ieșirea din benzinărie

Un litru de motorină standard se vinde cu aproximativ 8 lei litru în Cluj-Napoca

abonare newsletter