Actualitate

Vreme extrem de rece și ger la Cluj! Weekend-ul vine cu temperaturi scăzute

Vremea s-a răcit brusc atât în Cluj, cât și în țară. Meteorologii anunță temperaturi minime, cuprinse între -14 și -4 grade.

Vreme extrem de rece și ger la Cluj! Weekend-ul vine cu temperaturi scăzute

 

 


Meteorologii ANM au emis o informare meteorologică de vreme deosebit de rece până sâmbătă.

 


Fenomenele vizate sunt: vreme deosebit de rece și ger noaptea și dimineața, intensificări ale vântului

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

„În intervalul menționat vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă. Va fi ger noaptea și dimineața, la început în depresiunile intramontane și în dealurile subcarpatice, iar joi spre vineri (10/11 martie) și vineri spre sâmbătă (11/12 martie) în centrul și nordul țării și pe arii mai restrânse în rest. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -14 și -4 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, izolat sub -18 grade.


Vântul va avea unele intensificări în Moldova, Dobrogea și estul Munteniei, îndeosebi pe parcursul zilelor de joi (10 martie) și vineri (11 martie), cu viteze la rafală, în general de 45...55 km/h, iar senzația de frig va fi amplificată.

În sud și est, precum și la munte, pe arii restrânse va mai ninge slab”, se arată în informarea meteo.


Vreme rece în Cluj

Potrivit site-ului AccuWeather, vremea rece nu părăsește Clujul în acest weekend.

Pentru vineri, 11 martie, prognoza meteo arată că deși șansele de precipitații sunt de doar 1%, maxima zilei trece cu greu pragul de îngheț. Maxima zilei va fi de 2 grade Celsius, iar minima de -10 grade noaptea.

Vremea se anunță rece și pentru ziua de sâmbătă, 12 martie. Potrivit meteorologilor, șansele de precipitații vor fi zero, iar temperatura așteptată pe timpul nopții rămâne sub pragul înghețului. Maxima zilei va fi de 4 grade Celsius, în timp ce minima va fi de -5 grade Celsius.

Ziua de duminică aduce maxime apropiate de normalul perioadei, fiind așteptate 7 grade Celsius.

Începutul de săptămână va fi unul plăcut, fără șanse de ploaie. Luni, 14 martie, sunt așteptate 9 grade Celsius. Temperatura pe timpul nopții rămâne totuși sub zero grade, minima fiind de -5 grade Celsius.

 

CITEȘTE ȘI:

Meteorologii anunță 3 zile de ger și vânt puternic în Cluj. Temperaturi minime, cuprinse între -14 și -4 grade

Luna martie aduce ninsori și vreme deosebit de rece în țară. Cât de frig va fi la Cluj?

Ultimele Stiri
abonare newsletter