Actualitate

Luna martie aduce ninsori și vreme deosebit de rece în țară. Cât de frig va fi la Cluj?

A fost emisă de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) o avertizare meteo de ninsoare, valabilă în toată țara până marți seara. În Cluj, marți sunt așteptate ninsori.

Vreme rece pentru luna martie în Cluj. Vreme rece pentru luna martie în Cluj.

 

 


Avertizarea meteo este valabilă în intervalul duminică, ora 14.00 - marți, ora 20.00.

 


„În intervalul menționat, îndeosebi în sudul, centrul și estul teritoriului, temporar vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare, local se vor acumula 10-15 l/mp și se va depune strat de zăpadă. Valorile termice vor continua să scadă, astfel încât, în a doua jumătate a săptămânii vremea va fi deosebit de rece”, conform ANM.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News


Vremea se răcește începând de luni

Astăzi, în județul Cluj maxima este de 7 grade, însă începând de luni, temperaturile vot începe să scadă simțitor, maxima în unele zile fiind de doar 3 grade Celsius. În restul zilelor din următoarea săptămână, maxima de temperatură se va situa între 3 și 5 grade.

Marți, se așteaptă ninsori dar și ploi la Cluj, iar cel mai frig va fi joi și vineri, când se așteaptă temperaturi de maximum 3 grade. În timpul nopții, temperaturile vor scădea până la -9 grade.


Toată luna martie se va menține cu temperaturi scăzute în județul Cluj, cele mai calde zile fiind cele în care maxima va ajunge până la 11 grade.

CITEȘTE ȘI:

Vremea se răcește la început de martie, în Transilvania. Temperaturile pot să scadă și sub -10 grade

abonare newsletter