Actualitate

Meteorologii anunță 3 zile de ger și vânt puternic în Cluj. Temperaturi minime, cuprinse între -14 și -4 grade

Meteorologii ANM au mai anunțat într-o informare meteorologică încă 3 zile de vreme extrem de rece, ger și vânt puternic în Cluj.

Meteorologii anunță 3 zile de ger și vânt puternic în Cluj Temperaturi minime, cuprinse între -14 și -4 grade Meteorologii anunță 3 zile de ger și vânt puternic în Cluj Temperaturi minime, cuprinse între -14 și -4 grade

 

 


Intervalul de valabilitate pentru această avertizare meteorologică este de 9 - 12 martie 2022.

 


Fenomenele vizate sunt: vreme deosebit de rece și ger noaptea și dimineața, intensificări ale vântului

„În intervalul menționat vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă. Va fi ger noaptea și dimineața, la început în depresiunile intramontane și în dealurile subcarpatice, iar joi spre vineri (10/11 martie) și vineri spre sâmbătă (11/12 martie) în centrul și nordul țării și pe arii mai restrânse în rest. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -14 și -4 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, izolat sub -18 grade.


Vântul va avea unele intensificări în Moldova, Dobrogea și estul Munteniei, îndeosebi pe parcursul zilelor de joi (10 martie) și vineri (11 martie), cu viteze la rafală, în general de 45...55 km/h, iar senzația de frig va fi amplificată.

În sud și est, precum și la munte, pe arii restrânse va mai ninge slab”, se arată în informarea meteo.

CITEȘTE ȘI:

Vreme extrem de rece în această săptămână! Ninsori și temperaturi scăzute de până la -14 grade

Luna martie aduce ninsori și vreme deosebit de rece în țară. Cât de frig va fi la Cluj?

abonare newsletter